Cliffton – transport och entreprenad

Cliffton erbjuder pålitlig service inom sina områden

Söker du specialister på maskin- och transportentreprenader? Då ska du vända dig till Cliffton, uppstickaren i norr. Verksamheten etablerades i södra Sverige och expanderade allteftersom norröver, men inte på allvar förrän 2007. Den som vandrar genom fordonsparken kan räkna till 250 anställda och 300 entreprenadmaskiner. Anställda på Cliffton är uteslutande norrbottningar. Därför har du jordnära och pålitlig service att vänta dig hos Cliffton.

Oavsett om du behöver maskiner för plogning, schaktjobb, transport, VA-arbeten eller vägbyggen hittar du fordon och maskiner som behövs hos Cliffton. Förutom entreprenadmaskiner erbjuder Cliffton även anläggningsbilar och specialfordon. Och framför allt erbjuds förstklassig service. Gemensamt för Clifftons anställda är att de är engagerade, kunniga och tillmötesgående. Service är vårt ledord och därför något Clifftons anställda tar på fullaste allvar.

Bland Clifftons större kunder återfinns jättar som Boden kommun, HÖ Allbygg, Infranord, LKAB, Luleå kommun, NCC, Nåiden, Skanska, Svevia och Vattenfall. Nya kunder kan därför vara säkra på att Cliffton tar sitt arbete på fullaste allvar, om så inte vore fallet skulle liknande kunder lämna illa kvickt. Clifftons målsättning är att göra livet betydligt enklare för sina kunder än tidigare, vilket de också lyckas leva upp till.

Är du i behov av flakbilar, grävare, hjullastare, schaktmaskiner? Är du i sådana fall även i behov av pålitliga förare som älskar sitt jobb? Behöver jobbet göras ganska snart? Då ska du kontakta Cliffton på momangen. De håller till i Boden, Gällivare, Luleå, Pajala, Svappavaara och Åre. Och du har ungefär nio personer att välja mellan om du hellre ringer än besöker dem. Om du ännu hellre skickar e-post finns det möjlighet att göra det också.

Kom ihåg att anställda på Cliffton är väldigt tillmötesgående. Om du behöver hjälp att exempelvis transportera renare eller gråberg, då hjälper Cliffton dig att lösa problemet – som för dem inte är något problem.

cliffton